Management & Booking

+ 387 (0)62 738 814

Kontakt

GLAVNI SPONZOR SPARKASSE I ERSTE BANK

12. Juni. 2017.

Danas 12. Juna 2017. godine u hotelu Europa potpisan je ugovor sa glavnim sponzorom turneje, jednom od najačih regionalnih financijskih institucija Sparkasse i Erste grupacijom. Ugovor su potpisali Amir Softić, izvršni direktor Sparkasse Bank BiH i Adnan Mundžić, producent Stage production d.o.o.

Erste i Sparkasse grupacija s ponosom najavljuje da je glavni sponzor predstave i regionalne turneje kultne Audicije, koja će početi u Sarajevu, 5. oktobra 2017. godine.  ”Predstava Audicija je neosporno obilježila jedan period u životu mnogih od nas, neovisno o generaciji kojoj pripadamo. Upravo to je dio misije i vizije Erste i Sparkasse Grupe koja je sa svojom tradicijom poslovanja uvijek bila okrenuta običnim ljudima koji trebaju pouzdanog finansijskog partnera, kao i opredijeljena podršci projektima koji povezuju, a ne razdvajaju ljude, i konačno događajima koji donose radost u naše domove”, izjavio je Amir Softić, izvršni direktor Sparkasse Bank BiH.


“Čast nam je da je produkcijska kuća Stage Production prepoznala u nama društveno odgovornog subjekta i ponudila nam da budemo dio ovog zaista značajnog projekta, ali i tradicije. Mi smatramo, kao jedna od najjačih regionalnih finansijskih grupacija i kao banka koja radi zahvaljujući vama, našim klijentima, da je ovo najmanje što možemo učiniti. Svjesni smo trenutka i društva u kojem djelujemo i sponzoriranje Audicije, koja je puno više od predstave, predstavlja samo dio onoga što želimo vratiti društvu. Posebno nam je zadovoljstvo što glumci uključeni u ovu predstavu nisu samo veliki glumci, nego i veliki ljudi, aktivni u društvenom smislu i socijalno angažirani”, dodao je Softić.