Management & Booking

+ 387 (0)62 738 814

Kontakt

AUDICIJA U SARAJEVU ĆE IGRATI DVIJE NOĆI

10. Septembar. 2017.

Zbog velikog interesovanja publike, i nevjerovatne potraženje ulaznica koje su za premijeru rasporodate mjesec dana ranije kultna predstava „Audicija“ u Sarajevu će igrati još jednu večer.

Producent „Audicije“ Adnan Mudžić kaže: „ Nakon što su ulaznice za premijeru rasprodate, omogućili smo novi termin prikazivanja, a to je petak 06.10 2017 u dvorani “Mirza Delibašić”. Za nas je ovo izuzetno važan događaj, mi radimo i po 15 sati dnevno da bi sve bilo savršeno. Velika su očekivanja i mi moramo dati svoj makismum, zato smo izuzetno sretni zbog činjenice da je publika prepoznala naša nastojanja i našu energiju i to nam je jasno dala do znanja onog trenutka kada smo dobili izvještaj da su ulaznice za premijeru rasporadane mjesec dana prije prikazivanja predstave.

Zato, jer nam publika to traži i zato jer ovakva predstava ovo zaslužuje mi idemo sa novim terminom igranja, dakle druga noć „Audicije“ je petak 06.10., naravno u dvorani „Mirza Delibašić“.

Karte za drugu veće Audicije u Sarajevu, biće puštene u prodaju sutra 11.09.2017. i to u 11:00 sati. Svi oni koji žele da budu dio ovog kultnog događaja, ulaznice mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba i svim prodajnim mjestima servisa.